Wilt u de inkomsten op uw locatie verhogen?

Wij begrijpen wat werkt voor onze klanten en om de meest winstgevende combinatie te leveren.
arrow-GC

Gedoe is nooit prettig

Wij krijgen regelmatig van ondernemers te horen dat zij online een automaat bestellen in het buitenland puur vanwege een goedkopere prijs. Deze ondernemers hebben geen rekening gehouden dat de automaten door de douane ingeklaard moeten worden. Daarnaast dat de voltage in Amerika of Azië verschilt van Europa en aangepast dient te worden.

De automaten moeten opgebouwd en getest worden. Ook een nieuwe automaat kan vanuit de fabriek storingen vertonen. Ons team is hierin getraind om de automaat speelklaar te plaatsen.

Wilt u een automaat kopen (kast vervangen voor automaat) voor uw onderneming of een Arcadehal starten laat u zich goed informeren. U kan altijd met één van onze specialisten bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Specialisten voor Family Entertainment Center

We bieden arcadeautomaten, onderdelen, service en onderhoud aan. Sinds 2000 hebben wij klanten voorzien van de nodige adviezen om winstgevend te blijven.

lucienne-puijn-gameCastle

Ik ben dol op deze branche omdat iedere dag anders is. Door het bezoeken van diverse tradeshows ontmoet je nieuwe contacten. Wij kijken naar de wens van de klant en vertalen dit naar een compleet concept.

Lucienne Puijn, CEO

Ons doel: op locatie uw inkomsten vergroten

We vertegenwoordigen alle grote fabrikanten van amusement- en arcade-games. Ons ervaren amusements team kan u helpen de beste mix van spellen voor uw locatie te vinden.

Onze business is de verkoop van amusement en uw succes is onze zaak

Voor het team van Game Castle is de distributie van Amusementsautomaten meer dan alleen het verkopen van games.

Het gaat erom te begrijpen wat het beste werkt voor onze klanten en om de meest winstgevende combinatie te leveren.
Of het nu gaat om arcade-games, redemptionautomaten, VR Games, merchandisers, 3D-simulators of pool tafels enz , wij vinden de beste oplossing voor uw bedrijf.

Ons-doel-GameCastle
arrow-GC
Rogier, Sir Winston Fun & Games Schiedam en Rijswijk
review-icoon-gc-symbol

Peter is een vakman met gevoel voor gaming trends en heeft altijd goed zicht op noviteiten binnen de branche. Hij luistert goed en denkt mee in het hele traject zoals het beschikbare oppervlakte voor de spellen, de inrichting en het uiteindelijke productaanbod in het FEC.

sir-winston
ongekend-bereik-bereikbaarheid-GameCastle

Ongekend bereik en betrouwbaarheid

We werken samen met grote fabrikanten in de industrie om elke automaat grondig te testen als die op de markt komt. We analyseren rapporten en monitoren live locatiegegevens om te zien hoe nieuwe games presteren in de Arcade/ FEC. We zullen alleen automaten voorstellen waarvan we weten dat deze u een investeringsrendement opleveren. U kunt op onze aanbevelingen vertrouwen. Ook bieden we gebruikte games aan met populaire titels zodat u een mix kunt maken die financieel voor u werkt.

Wanneer u met Game Castle werkt heeft u niet alleen uw verkoopvertegenwoordiger maar een professioneel team op het gebied van Familie entertainmentdiensten beschikbaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft om succesvol te starten met uw onderneming.

Alain, The Game Box bv., Nederland
review-icoon-gc-symbol

Wij werken sinds 2016 met veel genoegen samen met Game Castle. Een zeer betrouwbare zakenpartner, waarvoor werkelijk niks teveel is!

the game box1
arrow-GC

Hoe werkt het?

path1
path2
1-HWH

Kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen en kijken wij naar uw situatie.
Het kan zijn dat u niet weet waar te starten of wellicht heeft u al een locatie en de nodige vergunningen.

Afhankelijk van uw situatie zullen wij u verder adviseren.

review-icoon-gc-symbol
2-HWH

Advies over welke games te plaatsen

Na het goedkeuren van ons voorstel gaan wij u adviseren welke automaat u het beste kan plaatsen. Samen kijken we niet alleen naar automaten die u graag wilt hebben maar ook naar automaten die het beste renderen.

review-icoon-gc-symbol
3-HWH

Automaat plaatsen en installatie

Automaten die een merkteken vereisen worden hiervan voorzien en worden ook voorzien van een “kijkwijzer” volgens de wet en regels. De automaten worden geplaatst en geïnstalleerd op uw locatie.

review-icoon-gc-symbol
4-H-WH

Onderhoud en reparaties

Voor onderhoud en reparaties kunt u een onderhoudscontract bij ons aanvragen.

Ons monteurs team bestaat uit 5 gedreven mannen, met elk hun eigen specialiteit: voor herstellen, reviseren en onderhouden van uw games.

review-icoon-gc-symbol
path3
arrow-GC

Ons Assortiment

adrenaline
andamiro
bandai-namco
benchmark-games
coastal
coast-to-coast
elaut
hiltermaan-lease
iaapa
ice
lai-games
magicPlay
natpol
raw-thrills
ritter
sacao
sega
stern-pinball
suzehapp
triotech
universal-space
wik-logo

Hebben wij uw interesse gewekt?

Download onze productcatalogus
of ontvang de hardcopy

 • U ontvangt ons nieuwste productaanbod
 • Regelmatig houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en regelgeving voor de Nederlandse Leisure markt.
Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small
Scroll naar top
Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

 • U ontvangt ons nieuwste productaanbod
 • Regelmatig houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en regelgeving voor de Nederlandse Leisure markt.
Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

 • U ontvangt ons nieuwste productaanbod
 • Regelmatig houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en regelgeving voor de Nederlandse Leisure markt.

Beste relatie,

Volgens de experts zullen we nog een tijd met het COVID-19-virus moeten leven. We moeten dan ook maatregelen blijven nemen om de verdere verspreiding en nieuwe toename van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

De anderhalve meter afstand is de nieuwe norm, dit kan een impact hebben op de huidige Family Entertainment Centers. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe route, waardoor deze afstand gehandhaafd kan worden door je klanten.

Als over een paar weken de Family entertainment centers weer open mogen, heropent de branche in een nieuwe werkelijkheid. Voornamelijk Twee aspecten zullen fundamenteel veranderen.

Voorbereiden op nieuwe werkelijkheid

Contactloos betalen wordt de nieuwe norm. Family Entertainment Centers zullen dit, voor zover nog niet aanwezig, zo snel mogelijk moeten implementeren.

Schoonmaakprotocollen moeten scherper.

Hygiëneregels moeten worden aangescherpt. Risicogroepen, zowel gasten als medewerkers, zullen meer aandacht krijgen. Dit houdt in dat de contactoppervlakken zoals deurklinken, automaten en toilet groepen regelmatig moeten worden schoongemaakt.

Zorg voor de noodzakelijke handhygiëne voor zowel uw personeel als de klanten. Voorzie ze door de gelegenheid te bieden om de handen te ontsmetten, denk aan een geschikte handgel of ontsmettingsmiddel.
Stel die middelen ter beschikking bij de in- en uitgang en verder waar nodig in de vestiging (denk hierbij aan de kassazone, ticket apparaat of de betaalterminal).

Richt de kassazone zodanig in, dat de afstand van anderhalve meter kan worden gevrijwaard tussen het personeel en de klant. Maar ook tussen de wachtende klanten in de rij. Dit kan d.m.v. stickers op de vloer waar mogelijk. Indien dit niet mogelijk is, voorzie dan van extra andere veiligheidsmaatregelen, zoals wanden en schermen.

Neem preventieve maatregelen in de toiletruimte, beperk het aantal personen en respecteer anderhalve meter afstand bij de toiletten en bij het organiseren van de hierbij behorende wachtrij. Ontsmet de toiletten regelmatig. Voorzie handgel voor en na het gebruik van de toiletgroepen.

Voor u en de veiligheid van uw bezoekers en personeel, hebben we een pakket aan hulpmiddelen die nauwkeurig aansluiten bij het veilig hygiënisch werken. Zo houden we samen het virus onder controle.

SMART PROTECT POWERED BY GAME CASTLE

 • Was vaak uw handen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schudt geen handen.
 • Houdt anderhalve meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
 • Werk zoveel mogelijk vanuit huis

Met Vriendelijke Groet,
Namens het gehele Game Castle Team