Maatregelen Coronavirus COVID-19

Maatregelen Coronavirus COVID-19

Ontvangen-banner-GameCastle

Volgens de experts zullen we nog een tijd met het COVID-19-virus moeten leven. We moeten dan ook maatregelen blijven nemen om de verdere verspreiding en nieuwe toename van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

De anderhalve meter afstand is de nieuwe norm, dit kan een impact hebben op de huidige Family Entertainment Centers. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe route, waardoor deze afstand gehandhaafd kan worden door je klanten.

Als over een paar weken de Family entertainment centers weer open mogen, heropent de branche in een nieuwe werkelijkheid. Voornamelijk Twee aspecten zullen fundamenteel veranderen.

Voorbereiden op nieuwe werkelijkheid

Contactloos betalen wordt de nieuwe norm. Family Entertainment Centers zullen dit, voor zover nog niet aanwezig, zo snel mogelijk moeten implementeren.

Schoonmaakprotocollen moeten scherper.

Hygiëneregels moeten worden aangescherpt. Risicogroepen, zowel gasten als medewerkers, zullen meer aandacht krijgen. Dit houdt in dat de contactoppervlakken zoals deurklinken, automaten en toilet groepen regelmatig moeten worden schoongemaakt.

Zorg voor de noodzakelijke handhygiëne voor zowel uw personeel als de klanten. Voorzie ze door de gelegenheid te bieden om de handen te ontsmetten, denk aan een geschikte handgel of ontsmettingsmiddel.
Stel die middelen ter beschikking bij de in- en uitgang en verder waar nodig in de vestiging (denk hierbij aan de kassazone, ticket apparaat of de betaalterminal).

Richt de kassazone zodanig in, dat de afstand van anderhalve meter kan worden gevrijwaard tussen het personeel en de klant. Maar ook tussen de wachtende klanten in de rij. Dit kan d.m.v. stickers op de vloer waar mogelijk. Indien dit niet mogelijk is, voorzie dan van extra andere veiligheidsmaatregelen, zoals wanden en schermen.

Neem preventieve maatregelen in de toiletruimte, beperk het aantal personen en respecteer anderhalve meter afstand bij de toiletten en bij het organiseren van de hierbij behorende wachtrij. Ontsmet de toiletten regelmatig. Voorzie handgel voor en na het gebruik van de toiletgroepen.

Voor u en de veiligheid van uw bezoekers en personeel, hebben we een pakket aan hulpmiddelen die nauwkeurig aansluiten bij het veilig hygiënisch werken. Zo houden we samen het virus onder controle.

SMART PROTECT POWERED BY GAME CASTLE

  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schudt geen handen.
  • Houdt anderhalve meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Werk zoveel mogelijk vanuit huis

Met Vriendelijke Groet,
Namens het gehele Game Castle Team

Hebben wij uw interesse gewekt?

Download onze productcatalogus
of ontvang de hardcopy

Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small
Scroll naar top
Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

GAMECASTLE-retro

Ontdek de retro en vintage collectie