Verkoop van amusement

Uw succes is onze zaak!
arrow-GC

DE Specialist voor Family Entertainment Center (FEC)

Game Castle biedt automaten en entertainmentoplossingen gericht op het laten groeien van uw succes en het vergroten van uw rendement. Wij leveren volgens de industriestandaard voor amusement verkoop en -distributie. Wij ontwikkelen ons bedrijf voortdurend om te voldoen aan de veranderingen op de markt en de wensen van onze klanten.

We bieden alles wat je nodig hebt om je FEC efficiënt te runnen:

 • Installaties door professionals die zijn opgeleid in ieder automaat die we aanbieden
 • Een onderhoudsprogramma om de spelprestaties te bevorderen/behouden.
 • Game Castle beschikt over juiste kennis en ervaring.
 • Het aanbieden van financiële diensten door onze partners.
 • Ruim assortiment aan onderdelen en toebehoren.

Via ons kantoor en werkplaats bieden we een volledig spectrum van oplossingen voor onze klanten variërend van externe exploitanten van amusementsspelen tot grote familie-entertainment centra.

Ons team

Peter-puijn-GameCastle
Peter Puijn
CEO
lucienne-puijn-gameCastle
Lucienne Puijn
CEO
Leroy-Puijn-GameCastle
Leroy Puijn
Sales
Theo-Poeth-GameCastle
Theo Poeth
Hoofd Technisch Dienst
Ray-vlinders-GameCastle
Ray Vinders
TD monteur
Justin-puijn-GameCastle
Justin Puijn
Allround medewerker TD

We laten onze klanten voor ons spreken

Alejandro gómez, City play Madrid, Spanje
review-icoon-gc-symbol

GameCastle is a solid partner when supplying everything and anything for your arcade. From the machine to the spare part. It is extremely convenient to get the support of a group who has the experience, the contacts and the facilities. A great combination of skills, knowledge and customer service

cityplay
Yvonne Molenkamp, Hommerson Fun Land, Nederland
review-icoon-gc-symbol

Wij doen al meer als 20 jaar zaken met Game Castle, dat zegt genoeg over de betrouwbaarheid en goede samenwerking

Funland-hommerson
Rogier, Sir Winston Fun & Games Schiedam en Rijswijk
review-icoon-gc-symbol

Peter is een vakman met gevoel voor gaming trends en heeft altijd goed zicht op noviteiten binnen de branche. Hij luistert goed en denkt mee in het hele traject zoals het beschikbare oppervlakte voor de spellen, de inrichting en het uiteindelijke productaanbod in het FEC.

sir-winston
Alain, The Game Box bv., Nederland
review-icoon-gc-symbol

Wij werken sinds 2016 met veel genoegen samen met Game Castle. Een zeer betrouwbare zakenpartner, waarvoor werkelijk niks teveel is!

the game box1
Kostas Vlahos, Griekenland
review-icoon-gc-symbol

Very good games and great after sale support to parts …!!!

Peter Murphy, Verenigde Koninkrijk
review-icoon-gc-symbol

Without doubt a major company and a pleasure to have as a partner.

arrow-GC

Hier komt u onze automaten tegen!

the game box1
cityplay
pannenkoeken-paradijs
race-planet
sir-winston
Funland-hommerson
circus
taurus
gamecity go karting
duinrell
GamePlaza
Scroll naar top

Beste relatie,

Volgens de experts zullen we nog een tijd met het COVID-19-virus moeten leven. We moeten dan ook maatregelen blijven nemen om de verdere verspreiding en nieuwe toename van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

De anderhalve meter afstand is de nieuwe norm, dit kan een impact hebben op de huidige Family Entertainment Centers. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe route, waardoor deze afstand gehandhaafd kan worden door je klanten.

Als over een paar weken de Family entertainment centers weer open mogen, heropent de branche in een nieuwe werkelijkheid. Voornamelijk Twee aspecten zullen fundamenteel veranderen.

Voorbereiden op nieuwe werkelijkheid

Contactloos betalen wordt de nieuwe norm. Family Entertainment Centers zullen dit, voor zover nog niet aanwezig, zo snel mogelijk moeten implementeren.

Schoonmaakprotocollen moeten scherper.

Hygiëneregels moeten worden aangescherpt. Risicogroepen, zowel gasten als medewerkers, zullen meer aandacht krijgen. Dit houdt in dat de contactoppervlakken zoals deurklinken, automaten en toilet groepen regelmatig moeten worden schoongemaakt.

Zorg voor de noodzakelijke handhygiëne voor zowel uw personeel als de klanten. Voorzie ze door de gelegenheid te bieden om de handen te ontsmetten, denk aan een geschikte handgel of ontsmettingsmiddel.
Stel die middelen ter beschikking bij de in- en uitgang en verder waar nodig in de vestiging (denk hierbij aan de kassazone, ticket apparaat of de betaalterminal).

Richt de kassazone zodanig in, dat de afstand van anderhalve meter kan worden gevrijwaard tussen het personeel en de klant. Maar ook tussen de wachtende klanten in de rij. Dit kan d.m.v. stickers op de vloer waar mogelijk. Indien dit niet mogelijk is, voorzie dan van extra andere veiligheidsmaatregelen, zoals wanden en schermen.

Neem preventieve maatregelen in de toiletruimte, beperk het aantal personen en respecteer anderhalve meter afstand bij de toiletten en bij het organiseren van de hierbij behorende wachtrij. Ontsmet de toiletten regelmatig. Voorzie handgel voor en na het gebruik van de toiletgroepen.

Voor u en de veiligheid van uw bezoekers en personeel, hebben we een pakket aan hulpmiddelen die nauwkeurig aansluiten bij het veilig hygiënisch werken. Zo houden we samen het virus onder controle.

SMART PROTECT POWERED BY GAME CASTLE

 • Was vaak uw handen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schudt geen handen.
 • Houdt anderhalve meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
 • Werk zoveel mogelijk vanuit huis

Met Vriendelijke Groet,
Namens het gehele Game Castle Team