Succesvol uw Arcadehal starten?

Zonder zorgen uw Arcadehal beginnen door middel van professionele begeleiding
Arcadehal-Lang-process
arrow-GC

Een Arcadehal starten is een lang proces!

Het meest voorkomende probleem waar ondernemers vaak tegen aanlopen bij het opstarten van een arcadehal zijn de vergunningen. Issues waar ze van tevoren niet bij hebben stilgestaan. Grootste tegenslag is een volledig ingerichte arcadehal maar de deuren mogen niet open vanwege incorrecte vergunningen. Heel vervelend natuurlijk dat je alle investeringen hebt gedaan maar de deuren gesloten moet houden. Het is voor een ondernemer belangrijk direct te kunnen starten na een grote investering!

Wij begeleiden onze klanten in dit traject, Zodat de opening op de geplande datum door kan gaan.

Family Entertainment Center(FEC) Game Rooms

Ons ervaren team biedt ontwerp-, installatie- en adviesdiensten aan familie-entertainment centra. Van het bedenken van de mogelijkheden tot het bieden van openingsondersteuning. Wij zullen uw arcade in een mum van tijd gebruiksklaar maken.

FEC-installaties, klaar om te spelen

Het installeren van de amusementspellen en cashless systeem van vandaag vereist veel meer expertise dan het aansluiten van het spel op een stopcontact. Er zijn tientallen stukken die op hun plaats moeten vallen en de game-installatie is slechts een van die stukken. Er zijn vergunningen, elektrische stroomplan en coördinatie met andere leveranciers nodig. Game Castle regelt de logistiek, het assembleren, het testen, de sign-off en de training.

Wij werken uitsluitend met ons eigen personeel dat jaren ervaring en kennis heeft, hierdoor staan wij achter onze service. We garanderen dat ons personeel tot het uiterste gaat voor een goed resultaat.

Een van de voordelen die we als distributeur van elke grote gamefabrikant kunnen bieden is de mogelijkheid om de automaten te consolideren en al uw automaten te leveren. Op onze locatie worden de automaten Plug and Play klaar gemaakt.

Peter-puijn-GameCastle

Als ondernemer moet je zoveel vertrouwen hebben in je product of merk dat het realiteit wordt.” Na 20 jaar vind ik het iedere dag nog een uitdaging om in deze branche te werken!

(Peter Puijn, CEO)

Wereldwijde verkoop

Ons internationale amusement team heeft ervaring met de import- en export vereisten die nodig zijn om de Arcade games die u wilt aankopen te krijgen – waar ter wereld je ook bent.

Wereldwijde verkoop van amusementsautomaten via Game Castle

Game Castle heeft de middelen, relaties en het bereik om internationale bestellingen van elke omvang aan te kunnen. Onze deskundige internationale verkoopmedewerkers zijn ervaren in het verkopen van producten en begrijpen de behoeften van onze internationale klanten.

Met tientallen jaren ervaring op de internationale markten kan Game Castle u helpen met elk facet van uw arcade bedrijf ongeacht waar u zich bevindt.

Of het nu gaat om vracht, geoptimaliseerde transportopties of reparaties, Game Castle kan u tijd en geld besparen met uw wereldwijde zendingen.

wereldwijd-verkoop-Gamecastle
arrow-GC
Alejandro gómez, City play Madrid, Spanje
review-icoon-gc-symbol

GameCastle is a solid partner when supplying everything and anything for your arcade. From the machine to the spare part. It is extremely convenient to get the support of a group who has the experience, the contacts and the facilities. A great combination of skills, knowledge and customer service

cityplay
Yvonne Molenkamp, Hommerson Fun Land, Nederland
review-icoon-gc-symbol

Wij doen al meer als 20 jaar zaken met Game Castle, dat zegt genoeg over de betrouwbaarheid en goede samenwerking

Funland-hommerson
arrow-GC

Hoe werkt het?

path1
path2
1-HWH

Kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen en kijken wij naar uw situatie.
Het kan zijn dat u niet weet waar te starten of wellicht heeft u al een locatie en de nodige vergunningen.

Afhankelijk van uw situatie zullen wij u verder adviseren.

review-icoon-gc-symbol
2-HWH

Advies en begeleiding

Als uw situatie bekend is adviseren wij u over de volgende zaken:

review-icoon-gc-symbol
3-HWH

Automaat plaatsen en installatie

Na het goedkeuren van ons voorstel gaan wij u adviseren over welke automaat u het beste kan plaatsen. Automaten die een merkteken vereisen worden hiervan voorzien en worden ook voorzien van een “kijkwijzer” volgens de wet en regels. De automaten worden geplaatst en geïnstalleerd op uw locatie.

review-icoon-gc-symbol
4-H-WH

Onderhoud en reparaties

Voor onderhoud en reparaties kunt u een onderhoudscontract bij ons aanvragen.

Ons monteurs team bestaat uit 5 gedreven mannen, met elk hun eigen specialiteit: voor herstellen, reviseren en onderhouden van uw games.

review-icoon-gc-symbol
path3
arrow-GC

Ons Assortiment

adrenaline
andamiro
bandai-namco
benchmark-games
coastal
coast-to-coast
elaut
iaapa
ice
lai-games
magicPlay
natpol
raw-thrills
ritter
sacao
sega
stern-pinball
suzehapp
triotech
universal-space
wik-logo

Hebben wij uw interesse gewekt?

Download onze productcatalogus

Scroll naar top

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

Ontdek de retro en vintage collectie