Succesvol uw Arcadehal starten?

Zonder zorgen uw Arcadehal beginnen door middel van professionele begeleiding
Arcadehal-Lang-process
arrow-GC

Een Arcadehal starten is een lang proces!

Het meest voorkomende probleem waar ondernemers vaak tegen aanlopen bij het opstarten van een arcadehal zijn de vergunningen. Issues waar ze van tevoren niet bij hebben stilgestaan. Grootste tegenslag is een volledig ingerichte arcadehal maar de deuren mogen niet open vanwege incorrecte vergunningen. Heel vervelend natuurlijk dat je alle investeringen hebt gedaan maar de deuren gesloten moet houden. Het is voor een ondernemer belangrijk direct te kunnen starten na een grote investering!

Wij begeleiden onze klanten in dit traject, Zodat de opening op de geplande datum door kan gaan.

Family Entertainment Center(FEC) Game Rooms

Ons ervaren team biedt ontwerp-, installatie- en adviesdiensten aan familie-entertainment centra. Van het bedenken van de mogelijkheden tot het bieden van openingsondersteuning. Wij zullen uw arcade in een mum van tijd gebruiksklaar maken.

FEC-installaties, klaar om te spelen

Het installeren van de amusementspellen en cashless systeem van vandaag vereist veel meer expertise dan het aansluiten van het spel op een stopcontact. Er zijn tientallen stukken die op hun plaats moeten vallen en de game-installatie is slechts een van die stukken. Er zijn vergunningen, elektrische stroomplan en coördinatie met andere leveranciers nodig. Game Castle regelt de logistiek, het assembleren, het testen, de sign-off en de training.

Wij werken uitsluitend met ons eigen personeel dat jaren ervaring en kennis heeft, hierdoor staan wij achter onze service. We garanderen dat ons personeel tot het uiterste gaat voor een goed resultaat.

Een van de voordelen die we als distributeur van elke grote gamefabrikant kunnen bieden is de mogelijkheid om de automaten te consolideren en al uw automaten te leveren. Op onze locatie worden de automaten Plug and Play klaar gemaakt.

Peter-puijn-GameCastle

Als ondernemer moet je zoveel vertrouwen hebben in je product of merk dat het realiteit wordt.” Na 20 jaar vind ik het iedere dag nog een uitdaging om in deze branche te werken!

(Peter Puijn, CEO)

Wereldwijde verkoop

Ons internationale amusement team heeft ervaring met de import- en export vereisten die nodig zijn om de Arcade games die u wilt aankopen te krijgen – waar ter wereld je ook bent.

Wereldwijde verkoop van amusementsautomaten via Game Castle

Game Castle heeft de middelen, relaties en het bereik om internationale bestellingen van elke omvang aan te kunnen. Onze deskundige internationale verkoopmedewerkers zijn ervaren in het verkopen van producten en begrijpen de behoeften van onze internationale klanten.

Met tientallen jaren ervaring op de internationale markten kan Game Castle u helpen met elk facet van uw arcade bedrijf ongeacht waar u zich bevindt.

Of het nu gaat om vracht, geoptimaliseerde transportopties of reparaties, Game Castle kan u tijd en geld besparen met uw wereldwijde zendingen.

wereldwijd-verkoop-Gamecastle
arrow-GC
Alejandro gómez, City play Madrid, Spanje
review-icoon-gc-symbol

GameCastle is a solid partner when supplying everything and anything for your arcade. From the machine to the spare part. It is extremely convenient to get the support of a group who has the experience, the contacts and the facilities. A great combination of skills, knowledge and customer service

cityplay
finanaciele-diensten-GameCastle

Financiële diensten

Financiering mag geen belemmering vormen voor het uitbreiden van uw succes. Daarom bieden we aangepaste plannen, concurrerende rentetarieven voor leasing, financiering en uitgestelde betalingen via diverse financieringsbedrijven aan. Dit kan pas als het bedrijf meer dan 1 jaar draait.

Flexibele financiering en een ervaren team voor uw succes

Game Castle helpt u in samenwerking met Hiltermann aan leningen en financiering als onderdeel van onze toewijding om uw bedrijf te helpen slagen voor uw amusement locatie. Hiltermann is hierin gespecialiseerd. Het financiële – serviceteam zal een flexibel financieringsplan ontwikkelen dat voor u werkt en voorziet in uw specifieke behoeften.

Yvonne Molenkamp, Hommerson Fun Land, Nederland
review-icoon-gc-symbol

Wij doen al meer als 20 jaar zaken met Game Castle, dat zegt genoeg over de betrouwbaarheid en goede samenwerking

Funland-hommerson
arrow-GC

Hoe werkt het?

path1
path2
1-HWH

Kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen en kijken wij naar uw situatie.
Het kan zijn dat u niet weet waar te starten of wellicht heeft u al een locatie en de nodige vergunningen.

Afhankelijk van uw situatie zullen wij u verder adviseren.

review-icoon-gc-symbol
2-HWH

Advies en begeleiding

Als uw situatie bekend is adviseren wij u over de volgende zaken:

 • Duidelijk plan van uw bedrijf
 • Idee voor het type arcade
 • Locatie van de arcade
 • Registreren van een verscheidenheid aan nationale vergunningen
 • Gemeentelijke vergunningen
 • Tekening voor het opstellen van de automaten
review-icoon-gc-symbol
3-HWH

Automaat plaatsen en installatie

Na het goedkeuren van ons voorstel gaan wij u adviseren over welke automaat u het beste kan plaatsen. Automaten die een merkteken vereisen worden hiervan voorzien en worden ook voorzien van een “kijkwijzer” volgens de wet en regels. De automaten worden geplaatst en geïnstalleerd op uw locatie.

review-icoon-gc-symbol
4-H-WH

Onderhoud en reparaties

Voor onderhoud en reparaties kunt u een onderhoudscontract bij ons aanvragen.

Ons monteurs team bestaat uit 5 gedreven mannen, met elk hun eigen specialiteit: voor herstellen, reviseren en onderhouden van uw games.

review-icoon-gc-symbol
path3
arrow-GC

Ons Assortiment

adrenaline
andamiro
bandai-namco
benchmark-games
coastal
coast-to-coast
elaut
hiltermaan-lease
iaapa
ice
lai-games
magicPlay
natpol
raw-thrills
ritter
sacao
sega
stern-pinball
suzehapp
triotech
universal-space
wik-logo

Hebben wij uw interesse gewekt?

Download onze productcatalogus
of ontvang de hardcopy

 • U ontvangt ons nieuwste productaanbod
 • Regelmatig houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en regelgeving voor de Nederlandse Leisure markt.
Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small
Scroll naar top
Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

 • U ontvangt ons nieuwste productaanbod
 • Regelmatig houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en regelgeving voor de Nederlandse Leisure markt.
Productcatalogus-GameCastle-catalogus-2020-small

Schrijf u in voor ons nieuwsbrief en ontvang onze productcatalogus

 • U ontvangt ons nieuwste productaanbod
 • Regelmatig houden wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en regelgeving voor de Nederlandse Leisure markt.

Beste relatie,

Volgens de experts zullen we nog een tijd met het COVID-19-virus moeten leven. We moeten dan ook maatregelen blijven nemen om de verdere verspreiding en nieuwe toename van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

De anderhalve meter afstand is de nieuwe norm, dit kan een impact hebben op de huidige Family Entertainment Centers. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe route, waardoor deze afstand gehandhaafd kan worden door je klanten.

Als over een paar weken de Family entertainment centers weer open mogen, heropent de branche in een nieuwe werkelijkheid. Voornamelijk Twee aspecten zullen fundamenteel veranderen.

Voorbereiden op nieuwe werkelijkheid

Contactloos betalen wordt de nieuwe norm. Family Entertainment Centers zullen dit, voor zover nog niet aanwezig, zo snel mogelijk moeten implementeren.

Schoonmaakprotocollen moeten scherper.

Hygiëneregels moeten worden aangescherpt. Risicogroepen, zowel gasten als medewerkers, zullen meer aandacht krijgen. Dit houdt in dat de contactoppervlakken zoals deurklinken, automaten en toilet groepen regelmatig moeten worden schoongemaakt.

Zorg voor de noodzakelijke handhygiëne voor zowel uw personeel als de klanten. Voorzie ze door de gelegenheid te bieden om de handen te ontsmetten, denk aan een geschikte handgel of ontsmettingsmiddel.
Stel die middelen ter beschikking bij de in- en uitgang en verder waar nodig in de vestiging (denk hierbij aan de kassazone, ticket apparaat of de betaalterminal).

Richt de kassazone zodanig in, dat de afstand van anderhalve meter kan worden gevrijwaard tussen het personeel en de klant. Maar ook tussen de wachtende klanten in de rij. Dit kan d.m.v. stickers op de vloer waar mogelijk. Indien dit niet mogelijk is, voorzie dan van extra andere veiligheidsmaatregelen, zoals wanden en schermen.

Neem preventieve maatregelen in de toiletruimte, beperk het aantal personen en respecteer anderhalve meter afstand bij de toiletten en bij het organiseren van de hierbij behorende wachtrij. Ontsmet de toiletten regelmatig. Voorzie handgel voor en na het gebruik van de toiletgroepen.

Voor u en de veiligheid van uw bezoekers en personeel, hebben we een pakket aan hulpmiddelen die nauwkeurig aansluiten bij het veilig hygiënisch werken. Zo houden we samen het virus onder controle.

SMART PROTECT POWERED BY GAME CASTLE

 • Was vaak uw handen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schudt geen handen.
 • Houdt anderhalve meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
 • Werk zoveel mogelijk vanuit huis

Met Vriendelijke Groet,
Namens het gehele Game Castle Team